Οι μαθητές της  Στ΄ τάξης του 26ου ΔΣ Αχαρνών με αφορμή τον επιταχυντή ENGINEERING ADVENTURES του OSOS, μέσα από μια σειρά διερευνητικών δραστηριοτήτων μπαίνουν στη διαδικασία σχεδιασμού κατασκευών που έρχονται να λύσουν πραγματικά προβλήματα που τίθενται χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και απλά υλικά 다운로드.

Χαμηλές Πτήσεις

3 Διδακτικές Ώρες

Από τους μαθητές ζητήθηκε να προτείνουν ιδέες για το πως θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε τροφή στα άγρια ζώα που ζουν σε ένα πάρκο προστασίας της φύσης 삐딱하게 다운로드. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πρέπει οι άνθρωποι να έρχονται σε άμεση επαφή με τα ζώα, αλλά και τα ζώα δεν πρέπει να μάθουν να αναζητούν την τροφή τους κοντά στα όρια του πάρκου. 

Μια πρόταση ήταν πετάμε την τροφή στα ζώα από ψηλά, όμως σκεφτήκαμε ότι αυτή η πρόταση θα είχε μεγάλο κόστος. 

Για να μειώσουμε το κόστος οι μαθητές πρότειναν να χρησιμοποιήσουμε μεγάλες «σφεντόνες» 다운로드. Με βάση αυτή την πρόταση και σε συνδυασμό με τις γνώσεις μας τόσο από τη φυσική όσο και από την καθημερινότητα, αλλά και αναζήτηση στο internet οι ομάδες ανέλαβαν να φτάσουν «καταπέλτες». 

Για να έχει πιο ενδιαφέρον η εργασία ως πρόκληση θέσαμε το να προσπαθήσουμε να ρίξουμε με τους καταπέλτες μας καραμέλες όσο το δυνατόν πιο μακριά ajax 다중 파일.

Τα υλικά που δώσαμε στη διάθεση των ομάδων είναι αυτά που περιέχονται σε TechCard kits.  (χαρτόνια προτρυπημένα, σύνδεσμοι, άξονες, νήμα, τροχαλίες, σύριγγες, ηλεκτρικοί κινητήρες, λάστιχα,…) και όποια άλλα υλικά μπορούσαν να βρουν στο χώρο του σχολείου 다운로드.

Μετά την αναγνώριση των υλικών οι ομάδες σχεδίασαν τους καταπέλτες τους άρχισαν να τους κατασκευάζουν 다운로드.

Κατά την κατασκευή αλλά και μετά από δοκιμές, αναδεικνύονται οι καλύτερες λύσεις αλλά και προβλήματα που έπρεπε να λυθούν 메탈슬러그 3 모바일.

και ήρθε η ώρα που να παρουσιάσουμε τους καταπέλτες μας και να τους δοκιμάσουμε…

Περιμένουμε να μας στείλετε φωτογραφίες και από τις δικές σας κατασκευές 다운로드.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *