Πληροφορίες σχετικές με τη λειτουργία των σχολείων

Κανονισμός λειτουργίας

Tα σχολεία μας λειτουργούν ως ζωντανοί οργανισμοί  με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να τους δίνουν ζωή 다운로드. Για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι στη λειτουργία τους να ακολουθούν τις διαδικασίες περιγράφονται στον

Οι σχετικοί κανονισμοί επικαιροποιούνται κάθε σχολική χρονιά.

Η Σχολική Περιφέρεια των σχολείων μας

Σύμφωνα με την Φ4α/12932/16-5-2016 Πράξη 52 της Δνσης Π.Ε 뉴 유니버스. Αν. Αττικής στο 26ο και το 29οΔΣ Αχαρνών εγγράφονται οι μαθητές που κατοικούν στις παρακάτω περιοχές:

  • Εντός του Ολυμπιακού Χωριού η περιοχή βόρεια των οδών Χρυσοπηγής Δεβετζή και Νίκης Μπακογιάννης 다운로드.
  • Η περιοχή Ξενοδοχοϋπαλλήλων με όρια δυτικά την οδό Ξενοδοχοϋπαλλήλων άνω της οδού Αρετής (συμπεριλαμβάνοντας τα σπίτια που είναι στα ανατολικά της Ξενοδοχοϋπαλλήλων) μέχρι το ύψος της Μπιζανίου, μέχρι τα βόρεια όρια του συνοικισμού των ξενοδοχοϋπαλλήλων, Βόρειο όριο της περιοχής του σχολείου είναι η περιοχή  Θρακομακεδόνων νότια της οδού  Νεαρίου μέχρι την Ιόλης, επεκτεινόμενη μέχρι τα βόρεια  όρια του Ολυμπιακού Χωριού 다운로드.
  • Η συνοικία Αγριλέζα ανάμεσα στη Λεωφόρο Καραμανλή και τις οδούς Ζαλοκώστα, Ναυπλίου, Σκρέκη με την προέκτασή της μέχρι τη διασταύρωση των οδών Ξενοχοϋπαλλήλων και Κατεβασιάς 다운로드.
  • Οι περιοχές Κατεβασιά και Μονομάτι ανάμεσα στην οδό Κατεβασιάς, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Πλήθωνος Γεμιστού και Δεκελείας,
  • Η περιοχή Δεκέλεια που οροθετείται από την περιοχή ανατολικά της οδού Τατοΐου μέχρι τα όρια Δήμου Αχαρνών στο ρέμα της Χελιδονούς, με βόρειο όριο τη οδό Αδάμων 다운로드.
  • Τέλος η περιοχή ανάμεσα στις οδούς Δεκελείας, Ανεμώνης, Παπαγεωργίου, Κεραμιδιώτη, τις γραμμές του τρένου έως το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αχαρνών και τις οδούς Σπύρου Βρεττού και Τατοΐου (ρέμα Χελιδονούς) έως την αρχή της Λεωφόρου Κύμης.