Το 26ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών συστεγάζεται με το 29ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, σε κτίριο επί των οδών Ιωάννη Μελισαννίδη και Φανής Χαλκιά (Τ.Κ Nba 2k17 download. 13677). Το κτήριο κατασκευάστηκε, όπως κι όλο το Ολυμπιακό Χωριό, για τις ανάγκες των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά ως Δημοτικό Σχολείο το 2006 다운로드. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2102476444 και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι 26dim@ovs.gr 다운로드.

Το σχολείο είναι 12-θέσιο, με μία επιπλέον οργανική θέση Τμήματος Ένταξης και για το τρέχον έτος λειτούργησε με 8 τμήματα 브레이킹 배드 시즌2. Το έτος 2022-23 επανδρώθηκε με 32 εκπαιδευτικούς (11 με οργανική θέση, 9 αναπληρωτές ΕΣΠΑ, 7 με συμπλήρωση ωραρίου από άλλα σχολεία), καθώς και με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό, μία ημέρα την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα 판다팝 다운로드. Λειτούργησε με Παράλληλη Στήριξη-Συνεκπαίδευση σε 8 μαθητές και 1 άτομο ως βοηθητικό προσωπικό 윈도우10 1809 다운로드. Τέλος, στο σχολείο απασχολήθηκαν 2 καθαρίστριες και 2 σχολικοί τροχονόμοι. Σε αυτό φοίτησαν 145 μαθητές, εκ των οποίων οι 43 παρακολούθησαν το ολοήμερο πρόγραμμα 윈도우 업데이트 보류 중인 다운로드.

Η γενική κατάσταση του κτηρίου είναι πολύ καλή. Φέτος  πραγματοποιήθηκαν εργασίες επισκευής και βάψιμο των ταβανιών και των εξωτερικών τοίχων 온디맨드코리아 영상 다운로드. Το κτήριο έχει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα βιβλιοθήκης κι αίθουσα πληροφορικής τις οποίες μοιράζεται με το συστεγαζόμενο σχολείο 다운로드. Δεν υπάρχει όμως κλειστό γυμναστήριο, αίθουσες εργαστηρίων και ειδικοτήτων και τραπεζαρία ολοημέρου mms 프로토콜. Στο σχολείο ανήκουν 8 αίθουσες: 6 στον εσωτερικό χώρο του σχολείου και 2 σε λυόμενο, που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο. Όλες οι αίθουσες θερμαίνονται με καλοριφέρ ή κλιματισμό και έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι αίθουσες που βρίσκονται στο εσωτερικό του κτηρίου, έχουν ηλεκτρονικό υπολογιστή και βιντεοπροβολέα ή διαδραστικό πίνακα. Μεγάλο μέρος της υλικοτεχνικής υποδομής προέρχεται από χρηματοδότηση λόγω παλαιότερης συμμετοχής των σχολείων σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ (Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας) και δωρεές κατόπιν μεσολάβησης της Διεύθυνσης του Σχολείου.

Το κτήριο έχει ράμπες για άτομα με κινητικά προβλήματα στη μία από τις τρεις εισόδους. Ο περιβάλλων χώρος είναι σε δύο επίπεδα και η κατάστασή του είναι πολύ καλή. Στην αυλή υπάρχουν σκέπαστρα για σκίαση και έχει διαμορφωθεί χώρος για σχολικό κήπο. Η πρόσβαση στον πάνω όροφο γίνεται από τις σκάλες, καθώς δε λειτουργεί ο ανελκυστήρας του κτηρίου. τέλος έχει πραγματοποιηθεί αίτημα στις δημοτικές αρχές για τοποθέτηση καγκέλων στα παράθυρα του πρώτου ορόφου, για λόγους ασφαλείας των μαθητών.