Ο νέος ιστότοπος των σχολείων μας είναι γενονός !!!    

 

Ταξιδεύοντας στην ΕλλάδαΗ γιορτή μας για τη λήξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 19:30.  Περισσότερες πληροφορίες 

ν Παρασκευή 25 Μαΐου σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι στον ανοιξιάτικο ουρανό

Διαγωνισμός Φυσικών Δημοτικού «Αριστοτέλης» 2018

Οι μαθητές των σχολείων μας  συνέχισαν  την παράδοση των εξαιρετικά υψηλών ποσοστών επιτυχίας. 

Στο φετινό  διαγωνισμό με συναγωνισμό από όλη την Ελλάδα και με κοινά θέματα και ανώνυμη διόρθωση από το Πανεπιστήμιο Αθηνών  απέσπασαν διακρίσεις σε ποσοστό 75% 스트리트 파이터 4 다운로드.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Β΄  φάσης του Διαγωνισμού Φυσικών ο «Αριστοτέλης», έξι μαθήτριες/ητές  των σχολείων μας από τους οκτώ που συμμετείχαν,  απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις. 

Από την Ε΄ τάξη διακρίθηκαν:

  • Προυσαλίδη Άννα-Χριστίνα με  2ο Βραβείο Αριστείας
  • Παπαδοπούλου Ευφροσύνη με 3ο Βραβείο Αριστείας
  • Τσαγγαράς Παύλος με Εύφημο Μνεία

Από την Στ΄ τάξη διακρίθηκαν:

  • Τσάκαλου Αμαλία με 1ο Βραβείο Αριστείας 
  • Μπαντούνα Μαρία με 3ο Βραβείο Αριστείας
  • Παπαναστασίου Στέλλα με Εύφημο Μνεία

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στη β΄ φάση του διαγωνισμού συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα,  που έχουν  διακριθεί στην Α΄ φάση. 

Περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς Φυσικής ο «Αριστοτέλης» στην διεύθυνση http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diagonismoi_fysikon_dimotikou.htm

Στοιχεία για τους μαθητικούς διαγωνισμούς στη σχετική σελίδα του δικτυακού μας τόπου Μαθητικοί Διαγωνισμοί.

Το σχολείο μας είναι εξεταστικό κέντρο για τη Β φάση του Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης». Περισσότερες Πληροφορίες 다운로드.

Ο μετεωρολογικός μας σταθμός έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία από τις 20/12/2017 가지니 영화.

Για να δείτε  άμεσα τις καταγραφές του μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα της Επικοινωνίας ή να ακολουθήσετε το σύνδεσμο https://www.wunderground.com/

 

Προσπαθώντας να διατηρήσουμε το καλύτερο δυνατό τρόπο επικοινωνίας των σχολείων μας, προχωρήσαμε σε ανανέωση του δικτυακού τόπου τους. O καινούριος δικτυακός τόπος έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύχρηστος και να επιτρέπει τη βέλτιστη προβολή του  από όλες της συσκευές (υπολογιστές, tablet, κινητά τηλέφωνα) 다운로드.

Στη περιοχή τα σχολεία μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη λειτουργία τους,  τις εκπαιδευτικές δράσεις που υλοποιούν, τις διακρίσεις των σχολείων και των μαθητών, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις συνεργασίες στις οποίες συμμετέχουν, την επιστημονική δραστηριότητα,  τους εκπαιδευτικούς και το σύλλογο γονέων, την ιστορία των σχολείων και φωτογραφίες από αυτά.

Στην περιοχή ενημέρωση μπορείτε να βρείτε τις πρόσφατες ανακοινώσεις αλλά και στοιχεία για τις εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δραστηριότητές μας 첨밀밀 노래 다운로드.

Στο Περί ΕκΠαίδευσης έχουμε συγκεντρώσει ενημερωτικό υλικό για θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη σελίδα Οι μαθητές μιλούν που μαθητές του σχολείου μας, περιγράφουν πως βλέπουν την εκπαίδευση και το μέλλον τους και τη βιντεοθήκη μας 다운로드.

Στην σελίδα της επικοινωνία θα βρείτε όσα στοιχεία αφορούν την πρόσβαση και την επικοινωνία με τα σχολεία.

Για να επισκεφθείτε τους παλαιότερους δικτυακούς μας τόπους, επιλέξτε τις παρακάτω εικόνες 다운로드.

Σύμφωνα με την Φ4α/12932/16-5-2016 Πράξη 52 της Δνσης Π.Ε. Αν. Αττικής στο 26ο και το 29ο ΔΣ Αχαρνών εγγράφονται οι μαθητές που κατοικούν στις παρακάτω περιοχές:

Εντός του Ολυμπιακού Χωριού η περιοχή βόρεια των οδών Χρυσοπηγής Δεβετζή και Νίκης Μπακογιάννης 다운로드.
Η περιοχή Ξενοδοχοϋπαλλήλων με όρια δυτικά την οδό Ξενοδοχοϋπαλλήλων άνω της οδού Αρετής (συμπεριλαμβάνοντας τα σπίτια που είναι στα ανατολικά της Ξενοδοχοϋπαλλήλων) μέχρι το ύψος της Μπιζανίου, μέχρι τα βόρεια όρια του συνοικισμού των ξενοδοχοϋπαλλήλων, Βόρειο όριο της περιοχής του σχολείου είναι η περιοχή Θρακομακεδόνων νότια της οδού Νεαρίου μέχρι την Ιόλης, επεκτεινόμενη μέχρι τα βόρεια όρια του Ολυμπιακού Χωριού.
Η συνοικία Αγριλέζα ανάμεσα στη Λεωφόρο Καραμανλή και τις οδούς Ζαλοκώστα, Ναυπλίου, Σκρέκη με την προέκτασή της μέχρι τη διασταύρωση των οδών Ξενοχοϋπαλλήλων και Κατεβασιάς 다운로드.
· Οι περιοχές Κατεβασιά και Μονομάτι ανάμεσα στην οδό Κατεβασιάς, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Πλήθωνος Γεμιστού και Δεκελείας,

· Η περιοχή Δεκέλεια που οροθετείται από την περιοχή ανατολικά της οδού Τατοΐου μέχρι τα όρια Δήμου Αχαρνών στο ρέμα της Χελιδονούς, με βόρειο όριο τη οδό Αδάμων.

· Τέλος η περιοχή ανάμεσα στις οδούς Δεκελείας, Ανεμώνης, Παπαγεωργίου, Κεραμιδιώτη, τις γραμμές του τρένου έως το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αχαρνών και τις οδούς Σπύρου Βρεττού και Τατοΐου (ρέμα Χελιδονούς) έως την αρχή της Λεωφόρου Κύμης 8 ball download.

Οι προηγούμενοι δικτυακοί μας τόποι.

1dim
2007-2012
ovs
2012 -2017