Οι μαθητές του τμήματος Β1 τάξης του 26ου και του 2 ΔΣ Αχαρνών, συμμετείχαν σε ένα σχέδιο δράσης σχετικά με την υγιεινή διατροφή 다운로드.

Το σχέδιο δράσης ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας που είχαν η εκπαιδευτικός της τάξης με την  καθηγήτρια φυσικής αγωγής του σχολείου 다운로드. Σκοπός του προγράμματος ήταν η δημιουργία θετικής στάσης απέναντι στη μεσογειακή διατροφή και στην κατανάλωση υγιεινών τροφών 다운로드.

Για το πρόγραμμα είχαμε τη βοήθεια της διατροφολόγου Κας Παρασκευοπούλου Χρύσας. 

Η διάρκεια του προγράμματος ήταν τρεις εβδομάδες 부트스트랩 3.3.7. Σε αυτό διάστημα προσπαθήσαμε να γνωρίσουμε και να υιοθετήσουμε σωστές διατροφικές συνήθειες 다운로드.

Με την καθοδήγηση της διατροφολόγου κατηγοριοποιήσαμε τα είδη της διατροφής και φτιάξαμε με τους μαθητές μας τρισδιάτατη κατασκευή της διατροφικής πυραμίδας 불매운동.

Σε αυτή κολλήσαμε εικόνες από διαφορετικά φαγητά που είχαν  βρει, κόψει και φέρει οι μαθητές μας 안드로이드 인스타 다운로드.

 

Στη συνέχεια συνδέσαμε το πρόγραμμα της διατροφής με το παιχνίδι και την τεχνολογία 다운로드. Οι μαθητές μας έμαθαν να κινούν τα beebots (μελισσάκια ρομποτάκια) πάνω σε ταμπλό διατροφής, δίνοντάς τους τις σωστές εντολές 다운로드. Χαρήκαμε πολύ τη διαδικασία και κατανοήσαμε ότι είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας υγιεινές διατροφικές συνήθειες 초보전기 다운로드.

 

Τέλος, οργανώσαμε έναν μπουφέ υγιεινού πρωινού στην αυλή του σχολείου μας. Πήραμε ιδέες από μία ενδεικτική λίστα που μας είχε δώσει η διατροφολόγος και έτσι ο κάθε μαθητής χωριστά, έφερε από κάτι για να οργανώσουμε τον μπουφέ μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *