Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Κατόπιν των ανακοινώσεων ΥΠΑΙΘ για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης από Δευτέρα 11-01-2021 σας υπενθυμίζουμε τα εξής:

Α 코코 한글자막 다운로드. Τα σχολεία μας επαναλειτουργούν πλήρως ως προς το Πρωινό και το Ολοήμερο Πρόγραμμα

Β 스탄 자 다운로드. Τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων εκτελούνται κανονικά.

Γ. Η προσέλευση των μαθητών ξεκινά στις 8.00 και οι μαθητές αναμένουν στο χώρο που τους υποδεικνύεται από τους εκπαιδευτικούς όπως ισχύει από το Σεπτέμβρη 다운로드.

Δ. Οι γονείς που συνοδεύουν τους μαθητές προσέρχονται εγκαίρως, προσέχουν να μη συνωστίζονται στις Εισόδους – Εξόδους των σχολείων τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις κι αποχωρούν άμεσα και με προσοχή 레드벨벳 power up.
Ιδιαιτέρως κατά τη λήξη του Πρωινού προγράμματος κατά την αποχώρηση των μαθητών μας παρακαλείσθε όπως τηρείτε απαρέγκλιτα τις αποστάσεις και αναμένετε τους μαθητές, οι οποίοι αποχωρούν πάντοτε ανά τμήμα, από τις Εξόδους που προβλέπει ο Κανονισμός των σχολείων (Βόρεια Έξοδος από Ι ssh 접속. Μελισσανίδη: Α΄, Β΄και Δ΄τάξεις – Νότια Έξοδος από Φ. Χαλκιά: Γ΄, Ε΄και ΣΤ΄τάξεις) 다운로드.

Για τη μετάβαση των παιδιών, από και προς τις Σχολικές μας Μονάδες, επιτρέπεται η μετακίνηση από έναν γονέα/κηδεμόνα ως εξής:

 με την αποστολή SMS – Επιλογή 4 στο 13033 που αφορά «κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο»
και
 με πιστοποιητικό-βεβαίωση της Διεύθυνσης του σχολείου στην οποία θα αναγράφονται η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας 다운로드.

Όσοι μαθητές με Υπεύθυνη Δήλωση γονέα, προσέρχονται κι αποχωρούν μόνοι τους, θα φέρουν απαραίτητα μαζί τους το Έντυπο μετακίνησης 람보 라스트 워 다운로드.

Ε. Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα πρόληψης της διασποράς από τον ΕΟΔΥ για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων μας η οποία έχει θεμελιώδη σημασία για την παρουσία του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού, καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, αλλά δεν απαιτείται η χρήση της κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής 다운로드.
Εάν ο/η μαθητής/τρια βρίσκεται στο σχολείο και δεν αισθάνεται καλά, προσέρχεται σε προβλεπόμενο χώρο και αναμένει το γονέα του, ο οποίος ενημερώνεται άμεσα τηλεφωνικά από εκπαιδευτικό 애니메이션 다운로드. Ο/Η μαθητής/τρια επιστρέφει στο σχολείο κατόπιν οδηγιών και βεβαίωσης ιατρού στο χρόνο που ορίζεται με προσοχή.

ΣΤ. Η επικοινωνία για την ενημέρωσή σας σε θέματα αγωγής και προόδου θα γίνεται τηλεφωνικά και θα ακολουθήσει ενημέρωση-ανακοίνωση για τις ημέρες και ώρες επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς μας.

Ζ. Οι Έλεγχοι Α΄ τριμήνου θα παραδοθούν στους μαθητές σε κλειστό φάκελο ο οποίος θα φέρει τη σφραγίδα του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *