Το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, λόγω του Covid-19, καλούμαστε όλοι να βρισκόμαστε στα σπίτια μας για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας από τη μετάδοση του ιού 다운로드.

Αυτή η νέα πραγματικότητα είναι φυσιολογικό να μας κάνει να νιώθουμε φόβο και άγχος, θλίψη και ανία, θυμό και εκνευρισμό, γιατί φέρνει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας 일정표 다운로드.

Γι’ αυτό το λόγο σας παραθέτουμε ορισμένες καλές πρακτικές για την περίοδο που είμαστε σε περιορισμό 다운로드. Οι πληροφορίες είναι από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από την Ιατρική Σχολή σε συνεργασία με την Α΄Ψυχιατρική Κλινική 다운로드. (https://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-dhmosias-ygieinhs/metadotika-kai-mh-metadotika-noshmata/c388-egkyklioi/6936-korwnoios-covid-19-odhgies-psyxologikhs-yposthrikshs-twn-politwn?fdl=16500)

Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι και τα παιδιά έχουν ανάγκες όπως κι εμείς 보험증권. Τα μάτια τους είναι στραμμένα στους ενήλικες, αφουγκράζονται και αντανακλούν το πώς νιώθουμε, παρατηρούν και επηρεάζονται από το πώς αντιδρούμε και έχουν ανάγκη από τη δική μας καθοδήγηση lg 프린터 드라이버. Έτσι λοιπόν διαβάζοντας την παρακάτω πηγή λαμβάνετε συμβουλές για τη διαχείριση των παιδιών 다운로드. Οι πληροφορίες είναι από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από την Ιατρική Σχολή σε συνεργασία με την Α΄Ψυχιατρική Κλινική 영화 노무현입니다 다운로드.

(https://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-dhmosias-ygieinhs/metadotika-kai-mh-metadotika-noshmata/c388-egkyklioi/6936-korwnoios-covid-19-odhgies-psyxologikhs-yposthrikshs-twn-politwn?fdl=16499)

Επίσης, για τα παιδιά δημοτικού μπορείτε να τους διαβάσετε το παρακάτω online βιβλίο, από την ψυχολόγο M 레노버 게임. Molina, με πρωταγωνιστή τον COVID-19. Με απλό τρόπο παρέχει στα παιδιά πληροφορίες και τους δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουν απορίες και να επεξεργαστούν μαζί μας τα συναισθήματα που βιώνουν αυτήν την περίοδο 다운로드.

(https://660919d3-b85b-43c3-a3ad-3de6a9d37099.filesusr.com/ugd/64c685_63d286ef487b437fb4aaa3c6ea2c01c4.pdf?fbclid=IwAR3VWZfJt-kXWcffzU70XG2mdfuo_n7MqJ_cLd7boK1WxJX1kHfwbIWJrNM)

Οι σχέσεις των μελών της οικογένειας είναι πάντα σημαντικές και ίσως σε αυτήν την κρίση να χρειάζονται ακόμη περισσότερο την προσοχή και τη φροντίδα μας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέλος έχει δικαίωμα στην έκφραση της αλήθειας του και υποχρέωση την ευθύνη που του αναλογεί για όσα λέει και πράττει. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση ας θυμόμαστε ότι προτεραιότητα έχει η καλή σχέση αγάπης των μελών κι όχι το δίκιο του καθενός. Ας είναι πυξίδα μας το πώς θα ανακουφίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους ώστε να προωθήσουμε την ψυχική μας ευεξία. Ακολουθεί εκτένεστερη αναφορά από την Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος. Καλή δύναμη!

(https://www.hscap.gr/coronavirus)

Η ψυχολόγος                                                                     Η κοινωνική λειτουργός

Ανδρεοπούλου Σωτηρία                                         Χατζηιωάννου Σοφία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *