Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Δήμο Αχαρνών οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

[ ΘΕΜΑ: «Εορτασμός 28ης  Οκτωβρίου 1940 » 고백부부10회.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με την πρέπουσα τιμή που αρμόζει , ο Δήμος Αχαρνών θα εορτάσει την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 dwg trueview 2019. Πρωταγωνιστές θα είναι οι μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τα μέλη των Τοπικών φορέων του Δήμου Αχαρνών ( Αντιστασιακοί και Πολιτιστικοί σύλλογοι, Αθλητικά σωματεία, Σώμα Ελλήνων Οδηγών και Πρόσκοποι ) 다운로드. Οι καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις και η παρέλαση, στη Δημοτική Ενότητα Αχαρνών θα πραγματοποιηθεί στην Οδό Φιλαδελφείας , μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο, ενώ στην Δημοτική Ενότητα Θρακομακεδόνων επί της οδού Πρωταγόρα 다운로드.

Επειδή ο Δήμος Αχαρνών είναι υπεύθυνος τόσο για την παρέλαση όσο και τον καλύτερο συντονισμό και την άψογη εμφάνιση των τμημάτων, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για την 28η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα  :

Για την Δημοτική Ενότητα Αχαρνών :

 

Α 다운로드. Τα σχολεία : με μονό αριθμό παρελαύνουν με σημαία & τμήμα,

 με ζυγό αριθμό μόνο με σημαία & παραστάτες

                                 

Β 옥도사변 다운로드. 10:10 Προσέλευση σημαιοφόρων, παραστατών και συνοδών σχολείων και συλλόγων, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών 다운로드. Η μεταφορά τους γίνεται με ευθύνη των Σχολείων. Εντός του Ναού εισέρχονται μόνον οι σημαιοφόροι 다운로드. Οι παραστάτες, συνοδοί, παρατάσσονται μπροστά από το Ναό κατά τις υποδείξεις του τελετάρχη & των υπαλλήλων του τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς & της Δημοτικής Αστυνομίας 다운로드. 10:25 Προσέλευση Επισήμων. 10:30 Επίσημη Δοξολογία. Έπειτα όλοι στοιχίζονται πίσω από τη Δημοτική Φιλαρμονική και αναχωρούν για το Ηρώον 이클립스 무료 다운로드. Για την αποφυγή προβλημάτων και συνωστισμού (όποιο σχολείο το επιθυμεί) στον χώρο του Ηρώου όπου και θα γίνει η κατάθεση στεφάνων παρακαλούμε να παραβρεθούν μόνον οι Σημαιοφόροι, ενώ οι παραστάτες να μεταβούν στον χώρο της Παρέλασης .   

Γ. Στο χώρο του Ηρώου, στις 11:00, επιμνημόσυνη Δέηση και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας .Οι σημαιοφόροι όλων των Σχολείων παρατάσσονται στην αριστερή πλευρά της οδού, στο κέντρο οι επίσημοι και στην δεξιά πλευρά η Φιλαρμονική. Στις κλίμακες του Ηρώου ανεβαίνουν και παρατάσσονται μόνον οι σημαιοφόροι των Συλλόγων – Αγωνιστών. Ακολουθεί η κατάθεση των στεφάνων και η ανάκρουση του Εθνικού ύμνου.

Μετά τη λήξη της τελετής όλοι αναχωρούν για το χώρο της παρέλασης.

 Δ. Τα τμήματα που παρελαύνουν πρέπει να βρίσκονται στο χώρο συγκέντρωσης ( επί της οδού Φιλαδελφείας, παραπλεύρως Στρατοπέδου Παπαστάθη  ) ως εξής: Σύλλογοι,  Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία το αργότερο έως 11:15, Γυμνάσια-Λύκεια -Αθλητικά Σωματεία – Εξωραϊστικοί σύλλογοι το αργότερο έως 11.30 και να πάρουν θέση σύμφωνα με την κοινοποιημένη σειρά παρέλασης ( θα σας αποσταλεί έγγραφο σε σύντομο χρονικό διάστημα ) και τις υποδείξεις των αρμοδίων υπαλλήλων του τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς & της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ε. 12:00, Παρέλαση στην οδό Φιλαδελφείας ( Δημαρχιακό Μέγαρο )

 

Σας εφιστούμε την προσοχή στην αλλαγή της ώρας  η οποία θα γίνει την τελευταία Κυριακή 

      του Οκτώβρη, και ως εκ τούτου παρακαλούμε οι υπεύθυνοι των φορέων να                 

      ενημερώσουν τα μέλη τους  .

 

Η σειρά παρέλασης ορίζεται, ελέγχεται και είναι ευθύνη του Δήμου Αχαρνών.

  1. Τονίζεται ότι η προσέλευση και αποχώρηση των λεωφορείων με τα τμήματα προς  και

            από το δημοτικό πάρκιν θα γίνει μέσω της οδού Κύπρου .

  1. Η αποβίβαση και η επιβίβαση των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί από λεωφορεία στο

            δημοτικό πάρκιν του Δημαρχιακού Μεγάρου στην οδό  Μπόσδα .]

Από την πλευρά των σχολείων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα προσέλευσης στο σχολείο των παιδιών που συμμετέχουν στην παρέλαση, για τη μεταφορά τους στο δημοτικό πάρκιν με λεωφορείο του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *