Οι εγγραφές στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου των μαθητών που γεννήθηκαν το 2013 και κατοικούν στην περιφέρεια του σχολείου, θα γίνουν από τις 6 μέχρι τις 20 Μαΐου 2018 다운로드. Σύμφωνα με την  Φ.6/58025/Δ1/12-4-2019 και Φ.6/58012/Δ1/12-4-2019 εγκύκλιο του Υπ.Π.Ε.Θ 한글 pdf 컨버터 다운로드.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

1. Συμπλήρωση αίτησης και ερωτηματολογίου (χορηγούνται από το σχολείο) 다운로드.

2. Βεβαίωση φοίτησης σε νηπιαγωγείο.

3. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας, για έλεγχο των απαιτούμενων εμβολίων 다운로드.

4. Αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτοπροσωπία του γονέα ή του κηδεμόνα που θα κάνει την αίτηση 다운로드.

5. Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ (σταθερής τηλεφωνίας) ή άλλο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ακριβή διεύθυνση διαμονής στο όνομα των γονέων 다운로드.

6. Ατομικό Δελτίο Υγείας συμπληρωμένο από Ιατρό. Το έντυπο αυτό είναι απαραίτητο για τη Γυμναστική και θα πρέπει να προσκομιστεί μέχρι την έναρξη των μαθημάτων το Σεπτέμβριο.  Το έντυπο του Ατομικού Δελτίου Υγείας

7 웹스퀘어 파일 다운로드. Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Δ.Δ.Υ 실루엣 벡터 무료 다운로드. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής

8 다운로드. Για την εγγραφή στο Ολοήμερο πρόγραμμα σύμφωνα με την ισχύουσα εγκύκλιο απαιτούνται βεβαιώσεις εργασίας ή άλλα αντίστοιχα δικαιολογητικά και για τους δύο γονείς 아이폰 기차 다운로드.

· Το πιστοποιητικό γέννησης θα αναζητηθεί από το σχολείο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, παρακαλείσθε όπως προσέρχεστε για τις εγγραφές σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

·Δευτέρα,  Τρίτη, Πέμπτη 8:30 με 9:30

·Τετάρτη  και Παρασκευή 11:30 με 13:00

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση των σχολείων

Η περιφέρεια του 26ου και του 29ου ΔΣ Αχαρνών

Σύμφωνα με την Φ4α/12932/16-5-2016 Πράξη 52 της Δνσης Π.Ε. Αν. Αττικής στο 26ο και το 29ο ΔΣ Αχαρνών εγγράφονται οι μαθητές που κατοικούν στις παρακάτω περιοχές:

Εντός του Ολυμπιακού Χωριού η περιοχή βόρεια των οδών Χρυσοπηγής Δεβετζή και Νίκης Μπακογιάννης.
Η περιοχή Ξενοδοχοϋπαλλήλων με όρια δυτικά την οδό Ξενοδοχοϋπαλλήλων άνω της οδού Αρετής (συμπεριλαμβάνοντας τα σπίτια που είναι στα ανατολικά της Ξενοδοχοϋπαλλήλων) μέχρι το ύψος της Μπιζανίου, μέχρι τα βόρεια όρια του συνοικισμού των ξενοδοχοϋπαλλήλων, Βόρειο όριο της περιοχής του σχολείου είναι η περιοχή Θρακομακεδόνων νότια της οδού Νεαρίου μέχρι την Ιόλης, επεκτεινόμενη μέχρι τα βόρεια όρια του Ολυμπιακού Χωριού.
Η συνοικία Αγριλέζα ανάμεσα στη Λεωφόρο Καραμανλή και τις οδούς Ζαλοκώστα, Ναυπλίου, Σκρέκη με την προέκτασή της μέχρι τη διασταύρωση των οδών Ξενοχοϋπαλλήλων και Κατεβασιάς.
· Οι περιοχές Κατεβασιά και Μονομάτι ανάμεσα στην οδό Κατεβασιάς, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Πλήθωνος Γεμιστού και Δεκελείας,

· Η περιοχή Δεκέλεια που οροθετείται από την περιοχή ανατολικά της οδού Τατοΐου μέχρι τα όρια Δήμου Αχαρνών στο ρέμα της Χελιδονούς, με βόρειο όριο τη οδό Αδάμων.

· Τέλος η περιοχή ανάμεσα στις οδούς Δεκελείας, Ανεμώνης, Παπαγεωργίου, Κεραμιδιώτη, τις γραμμές του τρένου έως το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αχαρνών και τις οδούς Σπύρου Βρεττού και Τατοΐου (ρέμα Χελιδονούς) έως την αρχή της Λεωφόρου Κύμης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *