Αγαπητοί μαθητές, συνάδελφοι, γονείς και συμπαραστάτες στη λειτουργία των σχολείων μας,
Μετά από 11 χρόνια συνεχούς συνεργασίας μας, ήρθε η ώρα να μετακινηθώ σε καινούρια θέση ευθύνης στο χώρο της εκπαίδευσης, στη θέση Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου του 2ο Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής 다운로드.

Το διάστημα από το Νοέμβριο του 2007 μέχρι σήμερα που εργάστηκα ως διευθυντής στο 26ο ΔΣ Αχαρνών, ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα στην επαγγελματική μου αλλά και ανθρώπινη πορεία 다운로드.
Ενώ ξεκινήσαμε σε συνθήκες πραγματικά δύσκολες, με τη συνεισφορά όλων το/τα σχολείο/α μας κατάφεραν να σπάσουν όλους τους φραγμούς και να χαράξουν τη δική τους πορεία συνεργασίας, καινοτομίας και ποιότητας στην εκπαίδευση 다운로드.
Όλοι όσοι συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια είχαμε έναν κοινό σκοπό, να προσφέρουμε στα παιδιά μας την καλύτερη δυνατή ΕκΠαίδευση 진도 아리랑 다운로드. Εργαστήκαμε βλέποντας όχι μόνο το σήμερα αλλά σχεδιάζοντας και στοχεύοντας στο μέλλον 다운로드. Δεν στοχεύσαμε μόνο στα μαθησιακά αποτελέσματα αλλά και στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών μας 다운로드. Ανάπτυξη που θα τους επιτρέψει να αναδειχθούν σε σύγχρονους πολίτες που θα μπορούν να κρίνουν, να σκέφτονται, να συνεργάζονται και να επικοινωνούν με επιχειρήματα και ευγένεια, ελπίζοντας ότι θα χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας 다운로드. Παρατηρώντας τα παιδιά μας, που αυτά τα χρόνια μεγάλωσαν και προχώρησαν σε νέους δρόμους βλέπουμε ότι σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε 다운로드. Τα σχολεία μας αυτά τα χρόνια αποτέλεσαν σημεία θετικής αναφοράς και για την τοπική κοινωνία που όπως φαίνεται τα έχει αποδεχθεί τα θεωρεί δικά της και τα αγκαλιάζει 다운로드.
Κάνοντας μια ανασκόπηση αυτών των χρόνων στο 1ο ΔΣ Ολυμπιακού Χωριού που στην πορεία έγινε 26ο ΔΣ Αχαρνών, στο μυαλό μου έρχονται οι στιγμές έντασης, χαράς, δημιουργίας, προβληματισμού, προκλήσεων, κόπου, συγκίνησης και ικανοποίησης 다운로드. Πάντα μέσα από την διαρκή επαφή με ξεχωριστούς ανθρώπους που μπορεί είτε να συμφωνούσαμε είτε να διαφωνούσαμε, όμως πάντα εργαζόμαστε στοχεύοντας στο ίδιο όραμα για το σχολείο μας. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω πιο πλούσιος σε αισθήματα και εμπειρίες.

Αφήνοντας τα σχολεία μας είμαι σίγουρος ότι τα σχολεία θα συνεχίσουν την θετική τους πορεία. Ο Κος Καλαμπαλίκης ως Διευθυντής του συστεγαζόμενου 29ου ΔΣ Αχαρνών, όλοι οι εκπαιδευτικοί, οι συνεργάτες μας που υποστηρίζουν τη λειτουργία των σχολείων και οι γονείς έχουν την ικανότητα και τη διάθεση να προσφέρουν στο μέγιστο βαθμό και είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούν εξαιρετικά και με τον/την αντικαταστάτη μου.

Θα κλείσω με αυτό που αναφέρω συχνά όταν μιλάω για την εκπαίδευση «οι εκπαιδευτικοί μπορεί να μην έχουμε τις οικονομικές απολαβές που αντιστοιχούν στο έργο μας, όμως έχουμε την πιο σημαντική αμοιβή από όλες «τα χαμόγελα των παιδιών μας»» που είναι αυτά που μας δίνουν τη δύναμη να εργαζόμαστε και να προχωράμε συνεχώς μπροστά.

Παραμένοντας πάντα στη διάθεση σας, εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους σας.

Μάνθος Πατρινόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *