Συνοπτική περιγραφή των δραστηριοτήτων του σχολείου μας για το τρέχον σχολικό έτος.

 

  
13 Μαρτίου 2020Οι μαθητές της Δ τάξης θα  ξεναγηθούν στο Νέο Μουσείο Γουλανδρή.
10 Μαρτίου 2020Οι μαθητές της Β τάξης  θα επισκεφθούν το «One Two Free Theatre» και θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η βαλίτσα του μετανάστη»
3 Μαρτίου 2020Οι μαθητές της Ε και Στ τάξης θα επισκεφθούν το Πειραματίξ και θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα Φυσικής
26 Φεβρουαρίου 2020Οι μαθητές της Α τάξης θα επισκεφθούν το Μουσείο Γουλανδρή και θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
20 Φεβρουαρίου 2020Οι μαθητές της Δ,Ε,Στ τάξης θα επισκεφθούν το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και θα παρακολουθήσουν  την παράσταση «Ερωτόκριτος» 윈폼 파일 다운로드.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

 

 Σχολικό έτος 2018-2019
  
  
  
  
  
28 Μαρτίου 2019Οι μαθητές της Ε τάξης θα επισκεφθούν  και θα ξεναγηθούν στη
Σχολή Καλών Τεχνών.
27 Μαρτίου 2019Oι μαθητές της Γ και Δ τάξης θα παρακολουθήσουν στο χώρο του
σχολείου την αγγλική θεατρική παράσταση «Jack and the Beans Talk»
(Ο Τζακ και η φασολιά).
14 Μαρτίου 2019Οι μαθητές της Α τάξης θα επισκεφθούν το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
και θα παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα  «Πολλές
φορέςκι έναν καιρό» και ¨Εγώ και οι άλλοι».
 13 Μαρτίου 2019Oι μαθητές της Β τάξης θα επισκεφθούν το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο προ παππούς  και η προγιαγιά διηγούνται»
 25 Φεβρουαρίου 2019Οι μαθητές της Γ τάξης θα επισκεφθούν το Studio Κινητήρας και θα παρακολουθήσουν το διαδραστικό πρόγραμμα «Ζωντανεύοντας τους μύθους της Ακρόπολης».Έπειτα θα ξεναγηθούν στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης 키스오브드래곤 다운로드.
 14 Φεβρουαρίου 2019Οι μαθητές της Δ,Ε και Στ τάξης θα επισκεφτούν το θέατρο Κάππα και θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα»
 6 Φεβρουαρίου 2019Οι μαθητές της Α και Β τάξης θα επισκεφτούν το «Τρένο στο Ρουφ» και θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες».
 8 Ιανουαρίου 2019Οι μαθητές της Γ και Δ τάξης θα παρακολουθήσουν στο χώρο του σχολείου τη θεατρική  παράσταση «Η φάρμα του διαδικτύου»
 17 Ιανουαρίου 2019:  Οι μαθητές της  Στ   τάξης  θα επισκεφθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα     Σταύρος  Νιάρχος.
 13 Δεκεμβρίου 2018  Οι μαθητές της Δ  τάξης  θα ξεναγηθούν στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης
 12 Δεκεμβρίου 2018  Οι μαθητές της Στ   τάξης θα  επισκεφθούν     το Πολεμικό Μουσείο.
 10 Δεκεμβρίου 2018  Οι μαθητές της  Α τάξης θα επισκεφθούν το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος 마루마루 비밀번호.
 5  Δεκεμβρίου 2018  Οι μαθητές της Ε τάξης θα επισκεφθούν το Βυζαντινό Μουσείο.
 3 Δεκεμβρίου 2018  Οι μαθητές  της Α και Β τάξης θα παρακολουθήσουν  τη θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»  στο θέατρο ‘Ονειρο.
23 Νοεμβρίου 2018Οι μαθητές της Γ και Δ τάξης θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Με οικογένεια»του Έκτορα Μαλό στο θέατρο Χυτήριο.
 2Ο Νοεμβρίου 13:30Συνάντηση επικοινωνίας και συνεργασίας των γονέων με τους εκπαιδευτικούς 페메 pc 다운로드.
  
 16 Οκτωβρίου 13:30Συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας των γονέων με τους εκπαιδευτικούς.
  
 18 Σεπτεμβρίου 13:25Πρώτη ενημερωτική συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας των γονέων με τους εκπαιδευτικούς.
11 Σεπτεμβρίου 8:20Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα γνωριστούν με τους δασκάλους τους και θα πάρουν τα βιβλία τους 다운로드.
Παράλληλα οι διευθυντές των σχολείων θα ενημερώσουν τους γονείς για τη λειτουργία των σχολείων και τον κανονισμό λειτουργίας τους.

Οι δραστηριότητες μας το σχολικό έτος 2017-2018

13 ΙουνίουΌλο το σχολείο θα επισκεφθεί το «Soccer Village» για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες.
8 Ιουνίου 19:30Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς. Δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο πρωινό ωράριο.
 25 Μαΐου 21:00Βραδιά Αστροπαρατήρησης
19 ΜαΐουΤο σχολείο μας είναι εξεταστικό κέντρο για τη Β φάση του διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης»
18 ΜαΐουΟι μαθητές της Α και Β τάξης θα επισκεφθούν το Αστεροσκοπείο για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Το Πλανητικό μας Σύστημα»
15 Μαΐου 13:20Ενημερωτική συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας των γονέων και κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς 인비전 다운로드.
15 ΜαΐουΟι μαθητές της Στ τάξης θα επισκεφθούν το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
2 ΜαΐουΟι μαθητές της Γ τάξης θα επισκεφθούν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Με ένα δελφίνι ταξιδεύω στις Μυκήνες και στις Κυκλάδες»
30 ΑπριλίουΟι μαθητές της Δ, Ε, Στ τάξης θα επισκεφθούν το Πλανητάριο για να παρακολουθήσουν την προβολή «Παράξενοι κόσμοι στο ηλιακό σύστημα»
24 ΑπριλίουΟι μαθητές της A και της Β τάξης θα επισκεφθούν στο κτήμα Συγγρού το Ινστιτούτο Γεωργικών Μελετών για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Η κοινωνία της μέλισσας»
20 Μαρτίου 13:25Ενημερωτική συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας των γονέων και κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς και επίδοση βαθμών B τριμήνου.
15 ΜαρτίουΌλοι οι μαθητές θα επισκεφθούν το Θέατρο Παλλάς για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Δον Κιχώτης»
20 Φεβρουαρίου 13:25Ενημερωτική συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας των γονέων και κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς
6 ΦεβρουαρίουΟι  μαθητές της Δ, Ε, Στ τάξης θα επισκεφθούν τον κινηματογράφο OSCAR για να παρακολουθήσουν την ταινία «Αρχηγός από κούνια»
30 Ιανουαρίου 8:20 πμΕκδήλωση στο χώρο του σχολείου για τους Τρεις Ιεράρχες.
26 ΙανουαρίουΟι μαθητές της Α, β και Γ τάξης θα επισκεφθούν τον κινηματογράφο OSCAR για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία .
22 Δεκεμβρίου 8:25Οι μαθητές της Α τάξης θα υποδεχτούν τους γονείς τους για να εργαστούν μαζί σε ένα εορταστικό εργαστήριο δημιουργίας και να τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια 다운로드.
20 ΔεκεμβρίουΘεία Λειτουργία στο χώρο του σχολείου
19 Δεκεμβρίου 13:25Ενημερωτική συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας των γονέων και κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς και επίδοση βαθμών Α τριμήνου.
18 ΔεκεμβρίουΟι μαθητές της Στ τάξης θα επισκεφθούν το ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) για να ενημερωθούν από τους ειδικούς για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας και να γνωρίσουν το έργο του ΙΓΜΕ
12 Δεκεμβρίου 8:25 πμΟι  μαθητές της Β τάξης θα υποδεχθούν τους γονείς τους σε μια εκδήλωση με τίτλο «γίνε μαζί μου παιδί» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.
11 ΔεκεμβρίουΟι  μαθητές της Γ τάξης θα επισκεφθούν το Paradise Park και θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τους Άθλους του Ηρακλή
11 ΔεκεμβρίουΟι  μαθητές της Ε τάξης θα επισκεφθούν το Paradise Park και θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα γνωριμίας με βασικούς όρους της γεωλογίας τα πετρώματα, τους σεισμούς και τα ηφαίστεια
 4 ΔεκεμβρίουΟι μαθητές της Δ τάξης θα επισκεφθούν το Ίδρυμα Θεοχαράκη για να γνωρίσουν το έργο του ποιητή Οδυσσέα Ελύτη μέσα από ένα διαδραστικό πρόγραμμα
 30 ΝοεμβρίουΟι μαθητές της Ε τάξης θα επισκεφθούν το ΔΡΩ και θα γνωρίσουν την τέχνη και τεχνική του Βυζαντινού Ψηφιδωτού.
 29 ΝοεμβρίουΤα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της ετήσιας εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του συλλόγου των εκπαιδευτικών
24 ΝοεμβρίουΟι μαθητές της Γ τάξης θα συμμετέχουν στο χώρο του σχολείου σε πρόγραμμα δημιουργικής ανακύκλωσης
21 Νοεμβρίου 13:25Ενημερωτική συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας των γονέων και κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς
17 Νοεμβρίου 8:20H γιορτή του σχολείου μας για το Πολυτεχνείο 다운로드. Την ημέρα αυτή οι μαθητές δεν έχουν άλλα μαθήματα
16 ΝοεμβρίουΟι μαθητές της Στ τάξης θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα ενίσχυσης Δεξιοτήτων Ζωής που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού
 31 ΟκτωβρίουΟι μαθητές της Στ τάξης θα επισκεφθούν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες στη φύση
 27 Οκτωβρίου 8:30Η γιορτή των σχολείων μας για την 28η Οκτωβρίου
 17 Οκτωβρίου Οι μαθητές της Γ τάξης θα επισκεφτούν το ΔΡΩ και θα συμμετέχουν στο βιωματικό πρόγραμμα «Οι 12 Θεοί του Ολύμπου»
 17 Οκτωβρίου 13:30Συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας των γονέων με τους εκπαιδευτικούς.
 10 ΟκτωβρίουΟι μαθητές της Α και τη Β τάξης θα επισκεφθούν τον   Paradise Park για παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Από το σταφύλι στο κρασί». Τα παιδιά θα γνωρίσουν τη θέση του σταφυλιού και του κρασιού στην ιστορία, τη μυθολογία και τη θρησκεία. Θα γνωρίσουν τη διαδικασία της ζύμωσης. και τη διατροφική αξία του σταφυλιού και των παραγωγών του 신과함께 전편 다운로드. Επίσης θα γνωρίσουν τα εργαλεία του αμπελουργού και θα ενημερωθούν για τα σχετικά επαγγέλματα.
 10 ΟκτωβρίουΟι μαθητές της Δ΄ θα επισκεφθούν το Paradise Park για να γίνουν και αυτοί αγγειοπλάστες και να συνδέσουν την τεχνική δημιουργίας πήλινων αντικειμένων με αυτά που γνώρισαν στο Μουσείο Βραυρώνας.
  27 Σεπτεμβρίου Οι μαθητές της Δ τάξης θα επισκεφθούν το Μουσείο Βραυρώνας,  για να ανακαλύψουν την αρχιτεκτονική των αρχαίων ναών και να έρθουν σε επαφή με τα λατρευτικά και καθημερινά αντικείμενα της αρχαίας Ελλάδας
 27 ΣεπτεμβρίουΟι μαθητές της Στ τάξης θα επισκεφθούν το Μουσείο Σιδηροδρόμων για να γνωρίσουν μεταφορικά μέσα του παρελθόντος και την εξέλιξη των τεχνολογικών εφαρμογών σε αυτά.
 19 Σεπτεμβρίου 13:30Ενημερωτική συνάντηση επικοινωνίας & συνεργασίας των γονέων με τους εκπαιδευτικούς 다운로드.
11 Σεπτεμβρίου 8:30Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα γνωριστούν με τους δασκάλους τους και θα πάρουν τα βιβλία τους.
Παράλληλα οι διευθυντές των σχολείων θα ενημερώσουν τους γονείς για τη λειτουργία των σχολείων και τον κανονισμό λειτουργίας τους.