Ο Sir Ken Robinson είναι μια τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο της εκπαίδευσης παγκόσμια και πηγή έμπνευσης για όλους μας 미스터션샤인 24회 다운로드. Παρακάτω δίνουμε τους συνδέσμους για τρεις ομιλίες του για το πως θα πρέπει να αλλάξουμε το σχολείο με επίκεντρο τα παιδιά 다운로드.

(Για μετάφραση στα Ελληνικά επιλέξτε το πεδίο των υποτίτλων κάτω από τα βίντεο)

Ένα ενδιαφέρον βίντεο για τα προβλήματα που παρουσιάζει το σημερινό σχολείο 다운로드. Αξίζει να αφιερώσουμε 5 λεπτά να το παρακολουθήσουμε και λίγο ακόμα χρόνο να το σκεφτούμε 다운로드.
Μερικές φορές οι «μικροί» σε ηλικία έχουν να μας πουν περισσότερα από όσα φανταζόμαστε, ας δούμε τι έχει να μας πει μια δωδεκάχρονη 다운로드.
 
Όλοι χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο όμως ποια είναι η πραγματική του δύναμη, μια σύντομη πρόταση για αυτό 다운로드.
 
Σήμερα η μάθηση δεν περιορίζεται από τους τοίχους της τάξης 워낭 소리 다운로드. Ίσως μάλιστα τα πιο όμορφα βρίσκονται έξω από αυτή, ένα εξαιρετικό παράδειγμα παγκόσμια απήχηση είναι η www.khanacademy.org 다운로드. Ας παρακολουθήσουμε μια παρουσίαση του ιδρυτή της για το πως δημιουργήθηκε.
 
Τα βιβλία μας ανοίγουν καινούριους δρόμους, μας ταξιδεύουν και μας βοηθούν να ονειρευόμαστε. Για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες ένας δικτυακός τόπος αφιερωμένος στα βιβλία με παρουσιάσεις, κριτικές και ιδέες για ταξίδια ανάγνωσης http://bookbook.gr/