26o Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

 

 Καλώς ήρθατε

 Τα σχολεία μας

 Δραστηριότητες

 Σύνδεσμοι

Επιμορφώσεις

 Επικοινωνία

Υπουργείο Παιδείας

& Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

 

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής

 

Το σχολείο μας χρησιμοποιεί το Μαθητολόγιο

 

Δεν μαθαίνω να καπνίζω


Το  σχολείο μας με την εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2010 ήταν το πρώτο που συμμετείχε στο πρόγραμμα "Γνωρίζω και Αποφασίζω: Δεν μαθαίνω να καπνίζω" που είναι κοινή δράση του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της κοινής δράσης την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο κτήριο του Υπουργείου Υγείας (ΕΚΕΠΥ), στο Μαρούσι.

Στην εκδήλωση  απεύθυναν χαιρετισμό, ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος και η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Φώφη Γεννηματά. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές όμως ήταν οι μαθητές μας που μίλησαν για της εμπειρίες τους και την άποψή τους για το κάπνισμα.

 Επάνω

 

 

 

Σχεδίαση και ανάπτυξη δικτυακού τόπου Ματθαίος Πατρινόπουλος. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή παρατήρηση επικοινωνήστε μαζί μας: mail@26dim-acharn.att.sch.gr

Τελευταία ενημέρωση της τοποθεσίας  21/11/12  -  Επισκέψεις από 25/6/11   Website counter

Ελάχιστη ανάλυση  οθόνης για ανάγνωση χωρίς προβλήματα πλάτος οθόνης 1280 pixel, Για σωστή απεικόνιση των σελίδων με τις φωτογραφίες χρησιμοποιήστε τον Internet Explorer