26o Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

 

 Καλώς ήρθατε

 Τα σχολεία μας

 Δραστηριότητες

 Σύνδεσμοι

Επιμορφώσεις

 Επικοινωνία

Υπουργείο Παιδείας

& Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

 

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής

 

Το σχολείο μας χρησιμοποιεί το Μαθητολόγιο

 

 

Κάπνισμα... Όχι Ευχαριστώ!

 

Τη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010 το σχολείο μας σε συνεργασία με την Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού διοργάνωσε  επιμορφωτική εκδήλωση για μαθητές και γονείς για την Πρόληψη του Καπνίσματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Κα Φώφη Γεννηματά, ο Δήμαρχος Αχαρνών Κος Παναγιώτης Φωτιάδης και ο Υφυπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μιχάλης Τιμοσίδης.  Επίσης παρευρέθησαν ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Κος Μιχάλης Κοντογιάννης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) Κος Γεώργιος Πατούλης, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής  Κα Βασιλική Ξυθάλη, ο Σχολικός Σύμβουλος της 2ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Κος Μιλτιάδης Καρβούνης, ο Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής Κος Ιωάννης Φούκας, ο υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Π.Ε. Αν. Αττικής Κος Αντώνιος Χριστόδουλος.

Ομιλητές ήταν ο Πνευμονολόγος και Διευθυντής Φροντίδας Υγείας της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού Κος Βασίλειος Τσούτσος και η Επισκέπτρια Υγείας Κα Ευαγγελία Παπαγιάννη.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές όμως ήταν οι μαθητές μας, που με τις ερωτήσεις και τη συμμετοχή τους μας έδειξαν πόσο τους απασχολεί το θέμα του καπνίσματος. 

  

 

 Επάνω

 

Σχεδίαση και ανάπτυξη δικτυακού τόπου Ματθαίος Πατρινόπουλος. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή παρατήρηση επικοινωνήστε μαζί μας: mail@26dim-acharn.att.sch.gr

Τελευταία ενημέρωση της τοποθεσίας  21/11/12  -  Επισκέψεις από 25/6/11   Website counter

Ελάχιστη ανάλυση  οθόνης για ανάγνωση χωρίς προβλήματα πλάτος οθόνης 1280 pixel, Για σωστή απεικόνιση των σελίδων με τις φωτογραφίες χρησιμοποιήστε τον Internet Explorer