Αγαπητοί Γονείς/ Κηδεμόνες, οι εγγραφές στην Α’ τάξη του 26ου και 29ου ΔΣ Αχαρνών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1/3/21, με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 19/3/21 και αφορούν μαθητές και μαθήτριες που έχουν γεννηθεί το 2015 και που κατοικούν μόνιμα εντός των ορίων της σχολικής περιφέρειας του του 26ου και 29ου ΔΣ Αχαρνών 다운로드.
Στο τέλος της ανακοίνωσης επισυνάπτονται τα όρια της σχολικής περιφέρειας .
Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής:
Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ 다운로드. 4 (α) του άρθρου 7 του Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109Α), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 23 του ν. 4559/2018 (ΦΕΚ 142Α) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:
1 다운로드. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (προαιρετικά)
2. Φωτοτυπία του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια 다운로드.
3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/Μαθήτριας (ΑΔΥΜ) σύμφωνα με τη με αρ 다운로드. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (Α.Δ.Υ.Μ.) το οποίο επισυνάπτεται παρακάτω, συμπληρώνεται από τον Παιδίατρο και μπορείτε να το προσκομίσετε στο Σχολείο έως τον Σεπτέμβριο 다운로드.
4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας, προκειμένου οι αιτήσεις εγγραφής να υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο που ανήκουν οι μαθητές/τριες σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας (άρθρο 5, ΠΔ 79/2017 (ΦΕΚ 109Α) όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 23 του ν 다운로드. 4559/2018 (ΦΕΚ 142Α), όπως παρακάτω:
Λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ) στο όνομα του Κηδεμόνα
Συμβόλαιο κατοικίας στο όνομα του Κηδεμόνα
Αντίγραφο εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας στο όνομα του Κηδεμόνα
5 다운로드. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό 구글 원격 데스크톱. Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του στο δημοτικό 다운로드.
Επειδή η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών στο σχολείο θα γίνεται καθημερινά δια ζώσης, και για την τήρηση των απαραίτητων κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, παρακαλούμε τους γονείς/κηδεμόνες να προσέρχονται αλφαβητικά με βάση το επώνυμο μαθητή μαθήτριας ως ακολούθως:
Δευτέρα: 10:00 – 11:30:
Επώνυμο μαθητή/τριας με αρχικό γράμμα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Φ
Τρίτη: 10:00 – 11:30:
Επώνυμο μαθητή/τριας με αρχικό γράμμα Ζ, Η, Θ, Ι, Κ
Τετάρτη, 10:00 – 11:30:
Επώνυμο μαθητή/τριας με αρχικό γράμμα Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Ψ
Πέμπτη: 10:00 – 11:30:
Επώνυμο μαθητή/τριας με αρχικό γράμμα Ζ, Π, Υ, Ω
Παρασκευή: 10:00 – 11:30:
Επώνυμο μαθητή/τριας με αρχικό γράμμα Ρ, Σ, Τ, Χ
αφού πρώτα έχουν συμπληρώσει ηλεκτρονικά την Αίτηση Εγγραφής.
Για την αποφυγή παραμονής στον χώρο του σχολείου αρκετή ώρα, παρακαλούμε – αν υπάρχει η δυνατότητα:
Να έχετε φωτοτυπήσει το βιβλιάριο υγείας του παιδιού σας και να έχετε συμπληρώσει την φόρμα του Ολοήμερου που επισυνάπτεται και επιπλέον να τηρείτε τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/) ως ακολούθως:
-Να φοράτε μάσκα, γάντια και να έχετε μαζί σας το προσωπικό σας στυλό
-Να τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας

Ευχαριστούμε για την συνεργασία
και ευχόμαστε να είμαστε μαζί τη νέα σχολική χρονιά!!!

Παρακάτω θα βρείτε σε εκτυπώσιμη μορφή:
1. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (συμπληρώνεται από τον παιδίατρο)
2. Την Αίτηση Εγγραφής, την Αίτηση Εγγραφής Ολοήμερου
3. Τα όρια των σχ. μονάδων 26ο – 29ο ΔΣ Αχαρνών
Α Δ Υ Μ
Αίτηση Εγγραφής Α΄ Τάξης
Αίτηση_Δήλωση_Εγγραφής_Ολοήμερο 21_22
Όρια σχολείων 2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *